مدیرکل روابط عمومی رسانه ملی گفت: سازمان صدا وسیما، مناظرات ریاست جمهوری را در روز‌های تعیین شده ۱۷، ۲۱ و ۲۵ خرداد انجام می‌دهد.

محمد حسین رنجبران مدیرکل روابط عمومی رسانه ملی در گفت‌و‌گو با  خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه ریزی رسانه ملی برای برگزاری مطلوب تبلیغات انتخاباتی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم را از مدت ها قبل و براساس تجربیات گذشته دانست و افزود : آقای مرتضی حیدری مجری –کارشناس شناخته شده رسانه ملی بعنوان مجری مناظره ها مشخص شده و جلسات متعدد کارشناسی در زمینه طراحی ترتیبات و سوالات مناظره صورت گرفته است.

رئیس کمیته اطلاع رسانی و تشریفات ستاد انتخابات رسانه ملی با بیان اینکه بعد از قرعه کشی برنامه های نامزدها در شامگاه چهارشنبه پنج خرداد بلافاصله ضبط برنامه های تبلیغاتی نامزدها از پنج شنبه صبح آغاز شد افزود: همکاران عزیز بنده در پنج روز گذشته به صورت شبانه روزی درخدمت نامزدها و نمایندگان آنها بوده و هستند و برنامه های مختلف آنها به صورت منظم درحال ضبط و پخش است.

وی درپاسخ به این پرسش که آیا نامزدها تاکنون تغییراتی در برنامه های خود داده اند که رسانه ملی مجبور به جابجایی زمان ها باشد گفت: بله به رغم اینکه از نامزدها و نمایندگان آنها تقاضا کرده بودیم تا این اتفاق نیافتد، اما همچون دوره های گذشته به دلیل فشردگی برنامه های آنها چندین بار برای هر کدام از آنها این اتفاق افتاد و ما در رسانه ملی در حد امکان همکاری لازم را انجام داده‌ایم تا به رغم بهم خوردن زمان بندی ضبط کار این عزیزان انجام شود.

رنجبران درباره برگزاری مناظرات انتخابات ریاست جمهوری هم گفت: بر اساس آنچه از برنامه ریزی قبلی صورت گرفته بود و در قرعه کشی هم اعلام شد مناظرات در روزهای هفده، بیست و یک و بیست و پنج خرداد به صورت قطعی برگزار می شود و زمان هر مناظره سه ساعت خواهد بود.

وی درپاسخ به این سوال که آیا مناظرات با زمان بازی های فوتبال تیم ملی در انتخابی جام جهانی همزمان است گفت : خیر اینطور نیست و زمان مناظرات کاملا خارج از زمان مسابقات فوتبال خواهد بود زیرا از ابتدا هم به این موضوع دقت شده بوده است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۹
در انتظار بررسی: ۰
United States of America
ناشناس
۲۱:۲۷ ۱۰ خرداد ۱۴۰۰
بانک مرکزی وظیفه نظارت بر سیستم پولی برای کشور را به همراه طیف وسیعی از دیگر مسئولیت ها ، از نظارت بر سیاست های پولی تا اجرای اهداف خاص مانند ثبات ارز ، تورم پایین و اشتغال کامل دارند. اقای همت چند سال رئیس بانک مرکزی می باشد پس چرا وظیفه اش را گروگان انتخابات کرده؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۷ ۱۰ خرداد ۱۴۰۰
کسی کلید ندارد این سری انگار
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۶ ۱۰ خرداد ۱۴۰۰
آقای رنجبران که اعلام. می‌کنه. زمان مناظرات. قطعی است. لطفاً. جواب بدین. چرا. در دوره‌های قبل که امثال. حسن روحانی. کاندیدا بودن مناظره ها
روز جمعه برگزار میشد الان وسط هفته ؟ این حرف اکثر. مردمه. نه. یه عده خاص.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۴ ۱۰ خرداد ۱۴۰۰
هیچ حرف بدرد بخوری از این مناظره ها بیرون نمیاد . بازم میخوان هی از گذشته انتقاد کنن و کلی گویی کنن و شعار بدن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۴ ۱۰ خرداد ۱۴۰۰
هیچ تضمینی نیست که هر کی پیروز انتخابات شد اوضاع اقتصادی درست بشه نمونه اش مجلس روز به روز سفره هامون کوچکتر میشه همش وعده های الکی من جوان با 33سال سن نه شغلی نه زنی نه زندگی نه آینده دلم به چی خوش باشه رای بدم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۸ ۱۰ خرداد ۱۴۰۰
نده بی سواد شدی مشکل خودته بیکاری شرط می بندی از اون رتبه 100 هزار به بالای تجربی هستی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۳۳ ۱۰ خرداد ۱۴۰۰
شما اگه یکم دقت میکردی میفهمیدی که اوضاع مشیعتی واقتصادی و سفره های کوچک به خاطر بی تدبیری دولتیست که 8 سال انتخابش کردی نه مجلسی که یکسال روی کار آمده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۴ ۱۰ خرداد ۱۴۰۰
قابل توجه ناشناس15:4و18:33
شماها جز مرفعان بی دردی هستی که اگر یک ماه حقوقتون نگیری از گشنگی میمیرین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۵ ۱۰ خرداد ۱۴۰۰
از تعداد لایک ها معلومه حق با کیه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۶ ۱۰ خرداد ۱۴۰۰
شما که درد یه جوان نمی‌فهمید برای بقا خودتون یه چرتی میگین حق با ناشناس15:04 هست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۵۸ ۱۰ خرداد ۱۴۰۰
پاسخ به 18:33
دولت احمدی نژاد تو چی نقشی نداشت؟ چطور الان نامزدهای تو میگن درعرض 4ماه فلان کار میکنیم ایا 16ماه عمر مجلس شما کم همری هست؟ایا قدمی برداشت؟ درکدام مصوبه مجلس تو برای معیشت وسفره مردم بود ؟ لاالی یا امروز دوتا ساندیس بتو دادن دفاع کنی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۴ ۱۰ خرداد ۱۴۰۰
مثلا بین رئیسی و جلیلی و زاکانی و قاضی زاده چه مناظره ای میخواد بشه ؟ این چهار نفر که یک تیم شدن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۲ ۱۰ خرداد ۱۴۰۰
مناظره که نیست یه دورهمی دوستانه باهم گپ میزنن و احوال پرسی میکنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۹ ۱۰ خرداد ۱۴۰۰
با عرض سلام و خسته نباشید.
عنوان: متعادل سازی حقوق کارکنان رسمی وزارت نفت و استخدام نیروی دولتی از طریق درآمد حاصله
خواهش میکنم مطالب این نامه را به عنوان یک طرح اقتصادی به رییس جمهور آینده که احتمالا جناب آقای ریسی می باشد برسانید. از کار کنان این رسانه که دارای ضریب نفوذ بالاتری نسبت به افراد معمولی جامعه دارند تقاضا دارم این طرح را به رییس جمهور آینده بدهند.
حوضه¬ی فعالیت اینجانب برق قدرت می باشد و در شرکت های برق منطقه ای، پالایشگاه، خاتم الانبیائ پدافند هوایی ارتش و ... سابقه ی فعالیت دارم.
متاسفانه نیروهای رسمی نفتی در پالایشگاه و پتروشیمی حقوقی 3 تا 6 برابر نیروهای شرکت¬های دولتی و وابسته دولتی دیگر می¬گیرند.
من با داشتن کارشناسی ارشد و تجربه ی کاری در ارگان های مختلف صنعتی به وضوح دیده ام که این حقوق زیاد به خاطر تخصص بالاتر نیست. برای مثال در زمینه ی برق کارهای برق منطقه ای چند مرتبه از کارهای برقی سایر ارگانها بالاتر و سخت تر است. من قطعا با توجه به سوابقی که دارم میگویم که در زمینه برق کارهای انجام گرفته در برق منطقه ای به مراتب سخت تر از پالایشگاه است. و این تبعیض حقوقی به خاطر تخصص نیست.
خودتان می دانید انسانها در زمانهای گذشته شرایط زندگی سختی داشتند پس انسان از لحاظ بدنی این مقاومت را دارد. اما تبعیض روح آدم را می آزارد و انسان را متلاشی می¬کند. متاسفانه نماد تبعیض حقوقی مهندسان و کارکنان نفتی هستند.
با توجه به حقوق بالای افراد رسمی نفتی که به طور متوسط 5 برابر مهندسان سایر ارگان هاست می توان یک طرح ارایه کرد که حقوق افراد نفتی از بازنشستگان نفتی تا کارکنان فعلی اگر حقوقشان نصف یا ثلث بشود می توان افراد تازه نفس را به صنعت تزریق کرد و کار ایجاد کرد. البته این یه طرح خارق العاده نیست که شما از آن اطلاع نداشته باشید، ولی بینهایت ساده و تاثیر گذار و عملیاتی است.
من خواهش میکنم حقوق افراد رسمی نفتی را به شدت تعدیل کنید و نمیگویم مانند حضرت علی باشید و عطف به ماسبق کنید و هرآنچه در گذشته گرفته اند از آن ها پس بگیرید.
خواهش میکنم این فریب را نخورید که رسمی نفتی ها بگویند مثلا ما مهندسان درجه یک هستیم. من با تجربه ای که در خیلی از ارگان ها دارم در زمینه برق قاطعانه میگویم که مهندسان برق منطقه ای و بتانیر خیلی از افراد پالایشگاه نفت سطح کاری بالاتری دارند.
با این طرح می توان شاید خیلی و خیلی بیشتر از 100 هزار نفر جدید را استخدام کرد که برای کنترل و خنثی کردن احتمالی اعتصابات و ... نفتی ها این افراد را استخدام همان پالایشگاه نفت بکنید که هم کار آنها راحت تر شود و هم نتوانند اعتراض کنند.
با توجه به آمار مرکز ایران در سال 97 کارکنان وزارت نفت 112 هزار نفر هستند که این آمار شامل بازنشستگان نمی شود و قطعا تعداد بازنشستگان در همین حدود یا بیشتر از اینهاست.
لذا خواهش میکنم این طرح را جدی بگیرید جدی بگیرید جدی بگیرید و عمل کنید.
مطمئن باشید این یک گام عالی برای تحول اقتصادیست.
یا خدا میشه از زالوهای اقتصاد ایران کند و به جیب مهندسان جویای کار ریخت؟؟؟؟؟؟؟؟؟

میدونستی متوسط درآمد کارکنان وزارت نفت تو سال 97 برابر 17 میلیون تومن بوده
وزارت نفت 65 هزار کارکن رسمی داره
متوسطش 17 بوده
اگه دولت حقوق نفتی ها رو نصف یا ثلث کنه میتونه 100 هزار نفر دیگه رو استخدام کنه از راه این درآمد
کل جامعه مهندسی و ما تحول پیدا میکنه
کاش که این طرح یکی از کاندیداهای ریاست جمهوری بود
در حالی که کار کارکنان برق منطقه ای و شرکت های تکنسینی وابسته شون مثلا در اراک بتانیر خیلی سخت تره ولی اونا نصف نفتی ها هم نمی گیرن
با طرح تعدیل حقوق نفتی ها هم تبعیض که نابود کننده روح مردمه از بین میره هم 100 هزار نفر میتونن بدون هیچ هزینه ای استخدام بشن
به این میگن یه طرح عالی
کاش میشد
مهندسان جهاد کشاورزی یک پنجم نفتی ها هم نمیگیرن
کل جامعه مهندسی یه طرف این زالو های اقتصادی یه طرف
تبعیضه که قلب آدمو درد میاره مگرنه انسان از لحاظ فیزیکی میتونه مثل قدیم فقط شب عید ئپولو بخوره
میتونی صحت این ارقام رو تو خبرگزاری مشرق نیوز که اصولگراست تحت عنوان عجایبی از شرکت نفت ملی ایران سرچ کنید
البته من به شخصه از خدامه که نفتی بشم و منظورم شخصی نیست
گام های لازم برای اینکار:
1- استخدام 100 هزار نفر جدید
2- برای جلوگیری از اعتراضات نفتی ها این افراد برای چند ماه به صورت کار آموز در خود پالایشگاه ها کار کنند تا هم کار یاد بگیرند و هم کارکنان رسمی نفتی به این نتیجه برسند که فرد جایگزین آموزش دیده جای آنها وجود دارد
3- اگر رسمی نفتی ها اعتراض کردند و خواستند از پالایشگاه ها ی داخلی در بیایند و به کشورهای رقیب منطقه ای برونند حقوقهای نجومی و غیر منصفانه ی گذشته آنها مطالبه شود یعنی حداقل نصف حقوقی که تا به حال از جیب بیت المال خورده اند حضرت علی وار گرفته شود. و همچنین مقدار قابل توجهی جریمه به عنوان جریمه ی کار آموزی و حرفه ای شدن از آنها گرفته شود.
4- بعد از آرام شدن ماجرا می توان بخشی از 100 هزار نفر را به جاهای دیگر دولت تزریق کرد.

تبعیضه که قلب آدمو درد میاره مگرنه انسان از لحاظ فیزیکی میتونه مثل قدیم فقط شب عید پلو بخوره
قطعا باید بت بزرگ این تبعیض از بین بره
انشاله از رییس جمهور مطالبه بشه تا با ارایه لایحه به مجلس حقوق نفتی ها متعادل بشه
با انگیزه دادن به مردم با روش متعادل سازی میشه کوه رو جابه جا کرد
ما همه سربازای کشوریم چه برق باختری چه شرکت توزیع و .... مارو دور نندازید
اگه یه رسمی نفتی با این طرح ناراحت میشه کل ملت ایران شاد میشن
65 هزار نفر ناراحت شن
200 هزار نفر خوشحال
یک ملت امیدوار
انشاله
گرچه فقط یک آرزوست
جالبه که قراردادی های نفتی ها و برق منطقه ای ها و توزیع ها و ... در یک رنج حقوقی اند
یک مهندس با مدرک کارشناسی ارشد در برق منطقه ای نزدیک به زمان بازنشستگی در سال 99 نزدیک به 12 میلیون حقوق میگیره
در حالی که یک فرد با سمت مهندسی و بدون مدرک مهندسی که به صورت رسمی نفتی استخدام شده و هنوز در حال کاره بین 20 تا 30 میلیون حقوق میگیره
در حالی که برق منطقه ای از لحاظ ولتاژی خیلی بالاتره و کارش خیلی تخصصی تر و سخت تره
جالب نیست
#متعادل سازی حقوق رسمی نفتی ها
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۸ ۱۰ خرداد ۱۴۰۰
یه طومار نوشتی که از نفتی ها حقوق کم کنن به برقی ها اضافه کنن ! چه مسخره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۸ ۱۰ خرداد ۱۴۰۰
هذا فازا؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۰ ۱۰ خرداد ۱۴۰۰
80 درصد مهندسان ما بی سواد ترین افراد رشته تحصیلی خودشونن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۳۱ ۱۰ خرداد ۱۴۰۰
وضعیت روحی روانی مردم خیلی داغونه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۸ ۱۰ خرداد ۱۴۰۰
چطوری تایپ کردی این همه متن رو؟!
آخرین اخبار